Naslovna » Ponuda » GCC


GCC

GCC (LaserPro) je proizvođač snažnih industrijskih sistema za lasersko markiranje, graviranje i sečenje, kao i katera, termalnih i UV printera i printera za tekstil.

Sistemi za lasersko graviranje

Vrhunski LaserPro uređaji za lasersko graviranje na najrazličitijim materijalima: akrilu (kliritu), aluminijumu, drvetu, koži, tekstilu, kamenu, staklu, plastici, metalu, gumi...

Ponuda uređaja za lasersko graviranje uključuje: Venus II, C180II, Mercury III, Spirit, Spirit LS, Spirit GX, Spirit GLS, Spirit GLS Hybrid i S290 LS.

Link: Sistemi za lasersko graviranje

Sistemi za lasersko sečenje

Vrhunski LaserPro uređaji za lasersko sečenje i graviranje najrazličitijih materijala: akrila (klirita), drveta, aluminijuma, drveta, kože, tekstila, kamena, stakla, plastike, gume...

U ponudi sistema za lasersko sečenje nalaze se uređaji FMC 280, Gaia, X252, X380, X500 i X500II.

Link: Sistemi za lasersko sečenje

Hibridni sistemi za lasersko sečenje i graviranje

Vrhunski hibridni LaserPro uređaj za lasersko sečenje i graviranje na najrazličitijim materijalima: akrilu (kliritu), aluminijumu, drvetu, koži, tekstilu, kamenu, staklu, plastici, gumi...

Uređaj poseduje dve laserske cevi: staklenu koja je namenjena sečenju i metalnu koja je okrenuta graviranju. Ponuda hibridnih uređaja za lasersko sečenje i graviranje graviranje uključuje model MG380Hybrid.

Link: Hibridni sistemi za lasersko sečenje i graviranje

Sistemi za lasersko označavanje

Vrhunski industrijski LaserPro uređaji za brzo lasersko markiranje pri serijskoj ili pojedinačnoj proizvodnji.

Uređaji ove serije uključuju: StellarMark I seriju, StellarMark C seriju, LFC Workstation (radnu stanicu za Stellar Mark I ili Stellar Mark C seriju markera, H230 i H230CS laserske markere.

Link: Sistemi za lasersko označavanje

Kater za lasersko opsecanje nalepnica

GCC LabelExpress kater nudi vrhunsko lasersko sečenje nalepnica bilo po principu "die cutting" ili "kiss cutting" načina opsecanja. Predstavlja najbrži digitalni laserski kater nalepnica u svojoj klasi.

Link: GCC LabelExpress

Kateri

GCC kateri su precizni, robusni i dugotrajni kateri sa odličnim odnosom cena / kvalitet.
U ponudi GCC katera su modeli: AR-24 i i-CraftTM

Link: GCC kateri

UV Printeri

GCC JF-240UV Flatbed Printer je robusni šestobojni (CMYK, White, Varnish) UV curable flatbed printer koji proizvodi vrhunske printove visoke rezolucije na rigidnim medijima kao i iz rolne.

Printovi su pogodni za indoor i outdoor primenu, i ekološki su potpuno čisti, pa su posebno pogodni za POS/POP displeje.

Link: UV printeri

Eksterni linkovi

Dodatne informacije možete naći na:

www.gccworld.com - GCC web site