Naslovna » Ponuda » SafeNet

SafeNet

SafeNet je vodeći dugogodišnji proizvođač najkvalitetnijih hardverskih ključeva za zaštitu softvera i intelektualne svojine, kao i raznih sigurnosnih rešenja za kontrolu pristupa uređajima ili aplikacijama. U ponudi su hardverski ključevi i sigurnosni tokeni za kontrolu pristupa radnim stanicama i aplikacijama i kriptografske operacije.

Hardverski ključevi Sentinel

Hardverski ključevi Sentinel predstavljaju vodeće rešenje u borbi protiv piratstva. Sa podrškom za USB i paralelni port, multiplatformskim radom, lakom ugradnjom u gotove aplikacije, naprednim kriptografskim operacijama i veoma raznovrsnim opcijama menadžmenta licenci, Sentinel hardverski ključevi predstavljaju pravo rešenje za zaštitu vaše intelektualne svojine.

Modeli: Sentinel SuperPro, Sentinel UltraPro

iKey tokeni

iKey sigurnosni tokeni za kriptografsko procesiranje i sigurno skladištenje korisničkih podataka, koji se koriste za jaku autentifikaciju korisnika pri pristupu radnim stanicama, mrežama i aplikacijama. Ugrađene su kriptografski algoritmi poput generisanja ključeva u hardveru i razmene ključeva, jake enkripcije uskladištenih podataka i digitalnog potpisivanja.

Modeli: iKey 1000, iKey 2032, iKey 4000

Eksterni linkovi

Dodatne informacije možete naći na:

www.safenet-inc.com - SafeNet web site