Naslovna » Ponuda » SecuTech

SecuTech

SecuTech je proizvođač hardverskih ključeva UniKey za zaštitu softvera i intelektualne svojine.

UniKey je hardverski ključ bez drajvera, jednostavan za rad i korišćenje. Nudi visok nivo zaštite, sigurnosti i pouzdanosti u radu. UniKey sadrži fleksibilnu memoriju do 4K, 64 licencna modula, podržava licenciranje i nadogradnju na daljinu, i ima podršku za razne kompajlere.

UniKey ključevi su raspoloživi u dva modela za USB port: Unikey STD (standard) i Unikey Pro (za umrežene aplikacije).

Pogledajte uporednu tabelu UniKey ključeva.

UniKey STD

UniKey STD je snažan hardverski ključ sa do 4K memorije. Ključ se korišćenjem korisnički definisanog algoritma jednostavno integriše sa zaštićenim softverom. UniKey STD može raditi sa jednim klijentom preko mreže.

Link: UniKey STD

UniKey Pro

UniKey Pro je snažan hardverski ključ sa do 4K memorije. Ključ se korišćenjem korisnički definisanog algoritma jednostavno integriše sa zaštićenim softverom. UniKey Pro može raditi sa do 65535 klijenata preko mreže.

Link: UniKey Pro

UniKey Time

UniKey Time je hardverski ključ specijalno dizajniran za proizvođače softvera kojima je potrebna kontrola i upravljanje rentiranjem i prodaje pretplate ili usluga održavanja. Omogućava i pay per use model. Na ovaj način proizvođač može u potpunosti kontrolisati prodaju, naplaćujući korišćenje softvera tokom vremena i periodično. Merenje vremena je bazirano na satu ugrađenom u ključ. Sat pokazuje specifično vreme (sat, minut, sekund) i datum (dan, mesec, godinu).

Link: UniKey Time

Eksterni linkovi

Dodatne informacije možete naći na:

www.esecutech.com - SecuTech web site