Naslovna » Ponuda » Summa


Summa

Summa je renomirani dugogodišnji proizvođač najkvalitetnijih i najpouzdanijih katera na tržištu. Uz najpristupačniju entry-level seriju katera, SummaCut-R, u ponudi je brza S Klasa katera sa tangencijalnim ili slobodnim nožem. Takođe, Summa proizvodi Durachrome seriju termal transfer printer/katera za kreiranje trajnih outdoor printova i nalepnica.

S Class T

S Class T Summa katera čine brzi kateri sa tangencijalnim nožem (TrueTangential™ glavom). Modeli su od 75 do 160 cm širine rada. Ugrađen je OPOS X sistem za optičko pozicioniranje, i touch-screen kontrolni panel.

U S Class T spadaju: S75 T, S120 T, S140 T i S160 T.

Link: S Class T

S Class D

S Klasu D Summa katera čine brzi kateri sa slobodnim (drag) nožem. Modeli su od 75 do 160 cm širine rada. Ugrađen je OPOS X sistem za optičko pozicioniranje, i touch-screen kontrolni panel.

U S Class D spadaju: S75 D, S120 D, S140 D i S160 D.

Link: S Class D

SummaCut-R serija

Najpopularnija i najpristupačnija linija Summinih katera. Modeli od 60 do 160 cm širine rada. Ugrađen je OPOS X sistem za optičko pozicioniranje. Deluxe postolje uz šire modele. FlexCut funkcionalnost.

SummaCut-R serija se sastoji od: D60 FX, D60, D120, D140 FX, D140 i D160 katera.

Link: SummaCut-R

Durachrome

Durachrome je serija termal transfer printer/katera za izradu trajnih outdoor printova bez laminacije i nalepnica sa opsecanjem. Ekološki riboni sa procesnim i spot bojama, uključujući sjajne metalik boje. Najnoviji Durachrome, DC5sx, je model sa performansama printera DC5 sa smanjenom širinom rada.

Durachrome serija se sastoji od modela DC5 i DC5sx.

Link: Termal transfer printeri

Često postavljana pitanja

Šta je FlexCut?
Šta je OPOS-CAM?
Šta je S Class Wireless?
Šta je OPOS (sistem optičkog pozicioniranja)?
Koja je razlika između tangencijalnog i slobodnog noža?

Eksterni linkovi

Dodatne informacije možete naći na:

www.summa.be - Summa web site