Naslovna » Ponuda » GCC


GCC

GCC (LaserPro) je proizvođač snažnih industrijskih sistema za lasersko markiranje, graviranje i sečenje, kao i katera, termalnih i UV printera i printera za tekstil.

Sistemi za lasersko graviranje

Vrhunski LaserPro uređaji za lasersko graviranje na najrazličitijim materijalima: akrilu (kliritu), aluminijumu, drvetu, koži, tekstilu, kamenu, staklu, plastici, metalu, gumi...

Ponuda uređaja za lasersko graviranje uključuje: Venus II, C180II, Mercury III, Spirit, Spirit LS, Spirit GX, Spirit GLS, Spirit GLS Hybrid, S290 LS i S400.

Link: Sistemi za lasersko graviranje

Sistemi za lasersko sečenje

Vrhunski LaserPro uređaji za lasersko sečenje i graviranje najrazličitijih materijala: akrila (klirita), drveta, aluminijuma, drveta, kože, tekstila, kamena, stakla, plastike, gume...

U ponudi sistema za lasersko sečenje nalaze se uređaji: FMC 280, X252, i X380.

Link: Sistemi za lasersko sečenje

Hibridni sistemi za lasersko sečenje i graviranje

Vrhunski hibridni LaserPro uređaj za lasersko sečenje i graviranje na najrazličitijim materijalima: akrilu (kliritu), aluminijumu, drvetu, koži, tekstilu, kamenu, staklu, plastici, gumi...

Uređaj poseduje dve laserske cevi: staklenu koja je namenjena sečenju i metalnu koja je okrenuta graviranju. Ponuda hibridnih uređaja za lasersko sečenje i graviranje graviranje uključuje model MG380Hybrid.

Link: Hibridni sistemi za lasersko sečenje i graviranje

Sistemi za lasersko označavanje

Vrhunski industrijski LaserPro uređaji za brzo lasersko markiranje pri serijskoj ili pojedinačnoj proizvodnji.

Uređaji ove serije uključuju: StellarMark I seriju, StellarMark C seriju, LFC Workstation (radnu stanicu za Stellar Mark I ili Stellar Mark C seriju markera, H230 i H230CS laserske markere.

Link: Sistemi za lasersko označavanje

Uređaji za digitalnu lasersku finalizaciju

GCC LabelExpress i DecalExpress kateri nude vrhunsko lasersko sečenje nalepnica i oznaka bilo po principu "die cutting" ili "kiss cutting" načina opsecanja. Predstavlja najbrži digitalni laserski kater nalepnica i oznaka u svojoj klasi.

Link: GCC Digitalna finalizacija

Kateri

GCC kateri su precizni, robusni i dugotrajni kateri sa odličnim odnosom cena / kvalitet.
U ponudi GCC katera su modeli: AR-24, i-CraftTM i PUMA IV

Link: GCC kateri

UV Printeri

GCC JF-240UV Flatbed Printer je robusni šestobojni (CMYK, White, Varnish) UV curable flatbed printer koji proizvodi vrhunske printove visoke rezolucije na rigidnim medijima kao i iz rolne.

Printovi su pogodni za indoor i outdoor primenu, i ekološki su potpuno čisti, pa su posebno pogodni za POS/POP displeje.

Link: UV printeri

Eksterni linkovi

Dodatne informacije možete naći na:

www.gccworld.com - GCC web site