Naslovna » Ponuda » GCC » Sistemi za lasersko graviranje » Venus » Dodaci

Opcioni dodaci za Venus II

Kompresor za vazduh (Air compressor)

Korišćenjem kompresora specijalno dizajniranog za laserske graverice, sa dijafragmom bez ulja, eliminisaćete štetne uticaje vlage na lasersku optiku. Takođe, na ovaj način se omogućava optimalni pritisak koji je potreban za oduvavanje isparenih čestica, i pomaže se u sprečavanju pregrevanja. Neophodan je za održavanje čistoće sočiva i ogledala za duži životni vek lasera.

Kompatibilni uređaji:

C180II
Spirit GLS
Spirit GLS Hybrid
Spirit LS
Spirit
Mercury III Venus II
S290

Sistem za izvlačenje vazduha (Air extraction system)

Sistem za izvlačenje vazduha je specijalno dizajniran za sprečavanje mogućnosti da operater udahne opasna isparenja i prašinu generisane tokom procesa rada. Raspoloživ je za sve graverice i predstavlja najnovije rešenje u izvlačenju isparenja i tehnologiji smanjenja neugodnih mirisa za sve tipove primene. Tih rad, veliki vakuum kapacitet, kompatan dizajn i dugovečnost su neke od njegovih izvanrednih odlika. Sistem za izvlačenje vazduha pokreće kontinualna turbina koja radi bez održavanja. Uređaji imaju CE sertifikat (za Evropu) i ETL sertifikat (za SAD i Kanadu).

Kompatibilni uređaji:

C180II
Spirit GLS
Spirit GLS Hybrid
Spirit LS
Spirit
Mercury III
Venus II
Gaia
S290

štitnik za zaštitu od prašine (Dust prevention window)

Kada laser radi na podlozi, nastaje velika količina prašine koja se taloži na sočiva i ogledala. štitnik od prašine održava sočiva i ogledala čistim, pomaže u postizanju dužeg veka lasera i povećava efekat indukcije vazduha.

Kompatibilni uređaji:

Venus II

nazad