Naslovna » Ponuda » Summa » S Class Wireless

Radno okruženje se više ne može zamisliti bez bežične - wireless - tehnologije. Kateri imaju svoje mesto u radnom procesu sečenja ili opsecanja. Tim radnim procesom se upravlja sa jedne ili više radnih stanica, što iziskuje potrebu za metrima i metrima kablova.

Summa S Class Wireless™ rešava ovaj problem eliminišući potrebu za vezivanjem kablovima. Jedini kabl potreban kateru je strujni kabl!

S Class Wireless™ je lako može integrisati u LAN (lokalnu mrežu) ili WLAN (bežičnu lokalnu mrežu) pomoću Acces Pointa (bežičnog rutera). Tamo gde ne postoji mrežno okruženje, može se napraviti peer-to-peer konekcija pomoću Ad Hoc povezivanja.

Ovo znači da svi vlasnici S Class katera mogu posedovati fleksibilnost bežične mreže i veću produktivnost prilikom slanja plotova sa jedne stanice na više S Class katera, ili prilikom slanja sa više stanica na jedan S Class kater!

Softverska podrška za S Class Wireless je ugrađena u Winplot 6.9, MacSign Lite i MacSign 9, kao i u druge popularne programe. MacSign Cut (besplatna verzija) ne podržava bežičnu vezu.

S Class Wireless™ opcija je raspoloživa samo na novonaručenim S Class katerima.nazad